St Peter's Square, Stockport

A £4 million public realm improvement scheme headed up by Stockport Council has transformed an under-utilised civic space and car park into an accessible and attractive open space at St Peter’s Square, Stockport.

Following major regeneration The Square now boasts high quality landscaping, new paving, raised planted areas, bespoke seating, lighting and a central water feature, as well as the reorganisation and calming of traffic through the area and the relocation of the Cobden Statue.

Working with architects BDP, Chris Brammall was responsible for the design development of a suite of furniture including benches that feature LED lighting and bins. These were manufactured in patinated galvanized steel and installed by the Chris Brammall team.

Back to Street Furniture and Signage Contact Us